Gastronomska događanja u Istri – Alat održivog upravljanja destinacijom

Novosti

6 minuta čitanja

Osnivačica Eventora, dr.sc. Klara Trošt Lesić sudjelovala je na konferenciji „Gastronomija i razvoj turističke destinacije“, koja se održala 25. listopada 2018. godine u sklopu programa sarajevskog Festivala turizma 2018.

U prezentaciji s naslovom „Gastronomska događanja u Istri – Alat održivog upravljanja destinacijom“ dr.sc. Klara Trošt Lesić istaknula je preduvjete koji su ostvareni u Istri za organizaciju kvalitetnih gastronomskih događanja. Posjetiteljima konferencije objasnila je važnost autentične ponude i primjere tematskih gastronomskih događanja u Istri, važnost suradnje s ključnim dionicima te potpore regionalne i lokalne samouprave u organizaciji događanja.

U sklopu konferencija, osnivačica Eventora sudjelovala je i na panel raspravi “Izazovi i mogućnosti za razvoj gastro turizma u Bosni i Hercegovini” s primjerima gastronomskih turističkih proizvoda iz Istre.

 

 


Sarajevo

 

 




Vaš mentor u organizaciji održivih događanja,

Klara potpis

Izdvojeno