Gastronomska događanja u Istri – Alat održivog upravljanja destinacijom
Novosti
6 minuta čitanja
Osnivačica Eventora, dr.sc. Klara Trošt Lesić sudjelovala je na konferenciji „Gastronomija i razvoj turističke destinacije“, koja se održala 25. listopada 2018. godine u sklopu programa sarajevskog Festivala turizma 2018.
U prezentaciji s naslovom „Gastronomska događanja u Istri – Alat održivog upravljanja destinacijom“ dr.sc. Klara Trošt Lesić istaknula je preduvjete koji su ostvareni u Istri za organizaciju kvalitetnih gastronomskih događanja. Posjetiteljima konferencije objasnila je važnost autentične ponude i primjere tematskih gastronomskih događanja u Istri, važnost suradnje s ključnim dionicima te potpore regionalne i lokalne samouprave u organizaciji događanja.
U sklopu konferencija, osnivačica Eventora sudjelovala je i na panel raspravi “Izazovi i mogućnosti za razvoj gastro turizma u Bosni i Hercegovini” s primjerima gastronomskih turističkih proizvoda iz Istre.
Vaš mentor u organizaciji održivih događanja,